Kommende netværkscaféer

Her kan du se, hvilke netværkscaféer der vil blive afholdt i den kommende tid.

Planlagte netværkscaféer:

Kom med til netværkscafé om forebyggelse af efterfødselsreaktioner d. 29/5 i KU.BE, Frederiksberg.

Kan man forebygge efterfødselsreaktioner?
Det handler Sind og Fødsels næste netværksmøde om. Her skal vi møde to kvinder som på hver deres måde arbejder med forebyggelse af efterfødselsreaktioner, samt en kvinde som har mærket effekten af en forebyggende indsats på egen krop.

Vibe Frøkjær er professor i neuropsykiatri og vil fortælle om sin forskning i medicinsk forebyggelse af efterfødselsreaktioner.

Line Cramer er psykoterapeut og arbejder med terapeutisk forebyggelse af efterfødselsreaktioner i Jordemoderkonsultationen/Familieteamet på Herlev Hospital.

Som en case til Lines arbejde vil vores bestyrelsesmedlem Maria Olsen fortælle om sit møde med familieteamet og den forebyggende indsats i graviditeten.

Netværkscaféer er Sind og Fødsels mødested for alle der er eller har været ramt af efterfødselsreaktioner, for pårørende og for alle der interesserer sig for problemstillingen.

Arrangementet er gratis, men du er velkommen til at give et bidrag på aftenen til at støtte Sind og Fødsels arbejde for at hjælpe mennesker med efterfødselsreaktioner.

Netværkscaféen foregår i lokalet KU.BE LAB i KU.BE på Frederiksberg (Dirch Passers Allé 4) den 29. maj fra 17.00-20.00 med programstart ca. 17.30. Kom gerne tidligt, tag en kaffe med fra KU.BEs café og få en snak med os inden. Programmet slutter ca. 19.30, og du er også velkommen til at blive hængende.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Arrangementet er støttet af Nordea Fondens pulje ”Liv i det lokale”.


Afholdte netværkscaféer:

Kom med til netværkscafé om fødselspsykoser d. 17/4 i KU.BE, Frederiksberg.

Hvordan opleves en fødselspsykose?

Det kan du få svar på når Sind og Fødsel inviterer til en netværkscafé. Her vil du møde tre kvinder som alle har været igennem en fødselspsykose: Mia Maja Holst Manstrup som netop har udgivet bogen En Sindssygt God Mor om sin fødselspsykose, Sarah Anker Guldager som har bidraget til bogen med sin personlige fortælling, og Maria Jørgensen, forperson i Sind og Fødsel, som er ved at skrive en bog om sin oplevelse med sygdommen.

Hvordan opstår sygdommen? Hvad sker der når den eskalerer? Hvordan bliver den behandlet, og hvordan kommer man oven på igen? Alle disse spørgsmål vil du høre svar på fra deltagerne.

Arrangementet vil bestå af oplæsning af passager fra bøgerne, og Trine Munk-Olsen der er professor i psykiatri med speciale i efterfødselsreaktioner (Syddansk Universitet), vil kommentere historierne. Til slut vil der være en paneldebat med alle deltagere hvor vi bl.a. vil tale om hvordan forholdene for nybagte mødre i psykiatrien kan forbedres. Der vil være mulighed for spørgsmål fra publikum.

Netværkscaféer er Sind og Fødsels mødested for alle der er eller har været ramt af efterfødselsreaktioner, for pårørende og for alle der interesserer sig for problemstillingen. Arrangementet er gratis, men du er velkommen til at give et bidrag på aftenen til at støtte Sind og Fødsels arbejde for at hjælpe mennesker med efterfødselsreaktioner.

Netværkscaféen foregår i lokalet KU.BE LAB i KU.BE på Frederiksberg (Dirch Passers Allé 4) den 17. april fra 17.00-20.00 med programstart ca. 17.30. Kom gerne tidligt og få en snak med os inden. Programmet slutter ca. 19.30, og du er også velkommen til at blive hængende. Tilmeldingen er ikke nødvendig.

Arrangementet er støttet af Nordeafondens pulje ”Liv i det lokale”.

22/11 – 2022 kl. 19-21
Sundhedshuset Viby Sj. – Grøningen 9, 4130 Viby Sj.
Kontaktperson: Melisa Søndergaard – 27830330

4/9 – 2022 kl. 14-16
Sundhedshuset Viby Sj. – Grøningen 9, 4130 Viby Sj.
Kontaktperson: Melisa Søndergaard – 27830330

11/9 – 2022 kl. 14-16
SALTO – Familieaktiviteter i Hillerød – Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød
Kontaktperson: Maria Jørgensen – 30428172

2/10 – 2022 kl. 14-16
Ærtemarken 1, 4140 Borup
Kontaktperson: Kristina Hindsberg

27/10 – 2022 kl. 14-16
Storegade 86, 6100 Haderslev
Kontaktperson: Anne Mølby Faaborg – 60953164